Blogin päivitysvälit sen kun vain pitenevät...

Max täytti kesäkuun alussa 6 vuotta ja Edi heinäkuun alussa 4 vuotta. Kylläpä aika rientää! :)

Edin tytöistä Ebbasta (Z. Fiery Hunter) ja Mairesta (Z. Fairytale) tuli Suomen Muotovaliot kevään aikana. Ebba oli ROP sertin ja cacibin kera Lahden KV-näyttelyssä 22.4.2011 ja Maire oli ROP samaisten lisukkeiden kera Helsingin KV-näyttelyssä 22.5.2011. Lisäksi Maire oli VSP Tallinnassa järjestetyssä Eestin Voittaja 2011 -näyttelyssä 5.6.2011. Mairesta tuli samaisella reissulla sertin ja cacibin johdosta siis Eestin Muotovalio ja Voittaja 2011.

Edin tyttö Donna (Z. Flying Colours) pyöräytti terveen kahdeksan pennun katraan 15.6.2011. Edistä tuli siis pappa. :) Pentujen isä on Bono (Z. Quijote). Pentujen kuulumisia voi käydä kurkkimassa täältä.

Maxin pojalla Nemolla (Z. Rafael) todettiin toukokuun alussa virallisessa silmäpeilauksessa PRA. Toinen silmä oli jo kokonaan sokea ja toinen oli hyvää vauhtia sokeutumassa. Nemolla on ikää 3,5 vuotta. :( Ikävä juttu, vaikkakin odotettavissa oleva, sillä Nemo testattiin pentuna jo ennen luovutusta prcd PRA -testin mukaan sairaaksi. Nemolla on ollut pienoisia vaikeuksia sopeutua sokeutumiseensa, mutta toivotaan, että tilanne helpottaisi jatkossa.

Edin MeJä-harrastuksesta ei ole juurikaan mitään uutta kerrottavaa. Koekutsuja ei ole kuulunut sen yhden jälkeen, tosin en ole lähettänyt nyt kovin montaa ilmoittautumistakaan. Kynnys lähteä ajamaan kovin kauas kokeisiin on korottunut eli vain lähialueen kokeisiin olen ilmoittautunut. Ja kaikki varmasti jo tietää/arvaa, että siellä on muutama muukin, joka haluaisi Lounais-Suomen MeJä-kokeisiin. Motivaatio treenata kunnolla on siten ollut taas vähän kadoksissa, kun ei ole tiedossa varmoja koepaikkoja.  :/ Huoh, pitäisi varmaan vaihtaa harrastusta. Tosin on MeJä-harrastus antoisaa ilman kilpailemistakin, ei sillä...

Siinä ne kuulumiset pääpiirteissään taisi jo ollakin... Mökillä olemme käyneet ahkerasti uimassa. Edille ehti yksi kipeä vesihäntäkin tulla alkukesästä kylmässä vedessä uimisesta. Alla muutama melko tuore kuva rekuista.





Alla vielä kuva (© Venla Kiminki) Edin Mopo-pojasta (Cimix Lionheart). Melkoisesti samaa näköä!