Meidän vuosi alkoi mukavasti pentu-uutisilla; Edistä tuli tiistaina toistamiseen isukki. Pyry pyöräytti 7 tervettä pienokaista, 5 urosta ja 2 narttua. Kaikki pennut ovat pitkähäntäisiä ja lehmänkirjavia (lue: valko-ruskeita). :) Hauska yhteensattuma oli se, että Edin ensimmäisessä pentueessa uros-narttu-jakauma oli päinvastainen, 2 urosta ja 5 narttua.

1294599095_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Tytöt 5 päivän ikäisinä (© Venla Kiminki).

Toivon, että tuleva vuosi tulee olemaan Edin harrastusten suhteen hieman antoisampi kuin mennyt vuosi. Näyttelyissä pyörähdettiin useamman kerran, mutta jäimme silti kauas valioitumistavoitteesta. Lisäksi tavoitteena ollut starttaaminen mejä-kokeissa jäi saavuttamatta ahkerista koeilmoittautumisista huolimatta. Enpä arvannut, että mejä-kokeisiin on niin kova tunku. Näyttelyt tulemme jättämään nyt hetkeksi ohjelmistosta, ja aiomme panostaa senkin ajan mejään.

Paimentamaankaan ei kummankaan koiran kanssa viime kesänä tullut mentyä, vaikka aikomus oli. Taisin olla hieman myöhään liikenteessä, Kaisa Hilskan kalenteri kun täyttyy ilmeisen nopeaan. Luonnetesti oli ainoa, johon saimme sentään mentyä molempien koirien voimin. Tulkoon siis uusi ja aktiivisempi vuosi. :)

Lopuksi vielä mukavia uutisia Norjasta; Edin tytön Miran (Zorrazo Fair Play) lonkat oli tutkittu terveiksi (A-A), samaten kyynärät (0-0). :)