Vietimme eilen Edin kanssa mielenkiintoisen parituntisen Laitilan ryhmänäyttelyssä. Puuskainen tuuli ja kohdalle osunut räntäkuuro tekivät oltavista melkoisen hyytävät. Onneksi kuitenkin tulokset lämmittivät mieltä; Edi oli tiukan tuomarin mielestä ERInomainen ja sijoitus PU4. Tälläkin kertaa tuomari tarttui mittatikkuun ja sai Edin korkeudeksi 51cm. Tuomari kehui Edin iloisuutta ja kertoi olevansa tyytyväinen, että tänään näkyi kehässä muitakin reippaita perroja. Oli mukavaa vaihtelua, että tuomari antoi kirjallisen arvostelun lisäksi vielä suullisesti arvioitaan.

Laitila rn 17.4.2010
Tuomari: Leila Kärkäs
Arvostelu: Koon ylärajoilla. Hyvät mittasuhteet omaava uros, jolla erittäin hyvä rintakehä, mutta eturinta saisi olla vahvempi. Hyvä pää ja ilme. Tasapainoinen raajarakenne ja sopiva luusto. Liikkuu erittäin hyvin. Hyvä karva. Iloinen ja reipas käytös.
Tulos: AVO ERI/3 PU4

Näyttelypaikka sijaitsi raviradalla, joten Edi pääsi tutustumaan elämänsä ensimmäistä kertaa hevosiin. Kovin oli Edi kiinnostunut hepoista, mutta muutaman metrin hajurako piti kuitenkin jättää. Ihan haistelemaan asti ei uskallus riittänyt, vaikka mieli näytti tekevän.