Postilaatikkoon tipahti vihdoin ja viimein odotettu todistus kasvattajan peruskurssista. Olin tosin saanut jo aiemmin tekstiviestitse tiedon kurssin läpäisystä, mutta todistus löysi perille vasta nyt, reilun kuukauden myöhässä. Kävin kurssin vain mielenkiinnosta koirien jalostusta ja kasvatusta kohtaan, en niinkään siksi, että alkaisin itse kasvattamaan koiria. Vaikkei koirien kasvatus tulevaisuudessa nyt ihan kokonaan poissuljettu vaihtoehto omalta osaltani olekaan, niin toistaiseksi ainakin jätän sen tehtävän muille. ;)

Sitten flunssa-uutisia. Edi alkoi vajaa viikko sitten köhimään ja aivastelemaan siihen malliin, että aavistin jonkin olevan pielessä. Lisäksi Edi sai melko reippaita ’reverse sneezing’ -kohtauksia. Soitin tutulle eläinlääkärille, joka arveli sen olevan tavallista flunssaa, jota on kuulemma Turun seudulla liikkeellä. Saimme varmuuden vuoksi kuitenkin myös nenäpunkkilääkityksen, sen ’turhasta’ antamisesta kun ei varsinaisesti mitään haittaakaan ole (tavallinen ulkoloishäätö). 

Lopuksi mukavampia uutisia. Norjassa asuva Edin tyttö Mira (Zorrazo Fairplay) osallistui reilu viikko sitten Eidsvollin kaikkien rotujen näyttelyyn ja oli upeasti ROP, saaden ensimmäisen sertinsä, sekä RYP-3! Gongratulations Marit and Mira! :)

1264536959_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Viikonlopun ulkoilua meren jäällä.