Eilen, aamun metsälenkiltä palautumisen jälkeen, koirahieroja tuli meille visiitille. Piipa on joskus aiemminkin käynyt meillä hieromassa Maxia, mutta nyt käsittelyyn pääsivät molemmat koiruudet. Voin lämpimästi suositella kaikille Turun seutulaisille koirahieroja Piipa Takalaa, hän on erittäin asiantunteva ja ystävällinen.

Maxin lihakset eivät olleen kovinkaan jumissa, mitä nyt pientä kireyttä oli rintalihaksissa, mutta ne aukesivat hyvin tällä yhdellä hieronnalla. Sen sijaan Edin lihakset olivat enemmän käsittelyn tarpeessa. Edin lanne oli aivan jumissa. Ei tarvinnut montaakaan kertaa hieroa ja painella lannetta, kun jo lämpö siinä kohdassa kohosi kuona-aineiden lähdettyä liikkeelle. Edin käsittely uusitaan varmuuden vuoksi viikon kuluttua. Saimme myös kotiohjeeksi liudan tehokkaita venyttelyjä.

Sitten loistavia näyttelytuloksia eilisestä Kajaanista; Edin jälkeläisistä Ebba (Zorrazo Fiery Hunter) sijoittui narttujen 2. saaden ensimmäisen sertinsä ja Donna (Zorrazo Flying Colours) sijoittui narttujen 3. saaden vara-sertin. Aika hienosti 10 kuukauden ikäisiltä pennosilta. :) Onnea vielä Ebba ja Donna kotijoukkoineen!

1263119416_img-d41d8cd98f00b204e9800998e