Päätin sitten minäkin siirtää meidän lauman seikkailuraportoinnit blogin muotoon. On helpompaa ja nopeampaa päivittää kuulumisia ja kuvia tänne blogiin kuin perinteisille kotisivuille.

Viimeisestä kotisivujen päivityksestä olikin kulunut jo hyvä tovi. Loppukesä, syksy ja alkutalvi ovat menneet rauhallisissa merkeissä. Olemme tehneet pitkiä lenkkejä metsissä ja käyneet ahkerasti uimassa hiekkakuopilla. Kiitos vielä Noora ja lauma lukuisista yhteisistä ulkoiluhetkistä. 

Varsinaiset harrastukset ovat olleet pääosin tauolla. Alkaneen vuoden tavoitteista voisi mainita ainakin sen, että toivoisin Edin saavan ne kaksi puuttuvaa valioitumiseen tarvittavaa sertiä. Ajatuksena onkin käydä useammassa näyttelyssä tulevan kevään ja kesän aikana. Toisena tavoitteena Edin suhteen on startata mejä-kisoissa kesällä tai viimeistään syksyllä. Maxin kanssa tullaan myös pyörähtämään ainakin muutamassa näyttelyssä. Molempien koiruuksien kanssa olisi tarkoitus myös käydä kokeilemassa paimennusta.

Olisi mukavaa jos te tutut (ja miksei tuntemattomatkin) jättäisitte jonkinlaisen kommentin käynnistänne, jotta tiedän teidän löytäneen perille. Oli hieman sääli heittää vanha vieraskirja roskiin, siinä oli kuitenkin viestejä useammalta vuodelta. 

Alla muutama kuva tämän päiväsestä ulkoilusta. Harvinaista herkkua nämä Lounais-Suomen viikkotolkulla jatkuneet paukkupakkaset ja lumikinokset.

1262363527_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1262363534_img-d41d8cd98f00b204e9800998e